Onze diensten

Montage

Lang niet al onze producten behoeven montage, maar als dit wel zo is, komen we graag monteren. Vaak kunnen we de situatie nog optimaliseren of zelfs verbeteren bij een volgend gebruik.

Onze gecertificeerde monteurs helpen u graag en staan ook altijd open om u bij andere uitdagingen te ondersteunen.

montage-vouwbalg
inspectie

Inspectie

Omdat we graag service bieden, kunnen wij uw installatie inspecteren. Zo inspecteren we in welke staat de producten nog zijn en waar deze eventueel verbeterd kunnen worden. U krijgt na inspectie een inspectierapport opgesteld door ons team.

Ook kunnen we detecteren waar uw warmte verloren gaat, om u zo goed te kunnen adviseren waar wij bijvoorbeeld het beste de isolatiekussens kunnen plaatsen. Ook detecteren we stofdoorslag met bijvoorbeeld fluorpoeder. Als u dit liever zelf doet, is dat ook mogelijk. Wij leveren u het poeder en de kit met lamp en bril aan, zodat u zelf kunt kijken. Vaak geeft het veel informatie over de betreffende installatie.

Wasserij

Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij het wassen in ons eigen beheer genomen. Hierdoor kunnen we zeker zijn van de kwaliteit die we leveren. Eventuele reparaties zijn nu ook veel makkelijker om snel te realiseren.

We hebben verschillende klanten volledig ontzorgd door middel van het wassen van slangen of hoezen, deze te keuren en vervolgens weer in omloop te brengen of te repareren. De afgekeurde hoezen worden weer aangevuld door nieuwe, zodat er nooit tekort ontstaat. De afkeur wordt pas afgekeurd na goedkeuring van uw kant.Vaak stellen we samen van te voren vast welke criteria er zijn voor afkeur. Zo is er na het in werk stellen van het roulatie systeem geen intensieve input meer nodig. Ook het brengen en halen van de producten is mogelijk.

voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Om u te verzekeren van een next day delivery kunnen wij producten op voorraad houden. Zo kan deze worden afgeroepen wanneer het nodig is! Dit kan gaan om een repetitieve bestelling die u iedere maand nodig hebt maar ook om een compensator die u graag, indien nodig, de volgende dag in huis hebt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!