Over Twice Interflex

Wij combineren het klassieke ambacht met de moderne technieken van vandaag. Ons team gaat iedere dag met veel passie en energie aan de slag om tot de beste oplossingen te komen. 

Wij zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het toepassen van technisch textiel en het leveren aan uiteenlopende industrieën in Europa en ver daarbuiten. 

Geworteld met de Nederlandse traditie van echte ambacht heeft ons familie bedrijf zijn succes bewezen door altijd te werken met hoogwaardige materialen, robuuste ontwerpen en de ervaren aanpak van onze mensen.

medewerker balie Twice Interflex Middelburg
Gebouw aan Arnesteinweg in Middelburg

Duurzaamheid:

Het is in het belang voor onze hele maatschappij dat iedereen verantwoord om gaat met de mensen en mogelijkheden die er zijn. Ook wij bij Twice proberen zo goed mogelijk met alle bronnen om te gaan.
Zo staan er op ons platte dak 125 zonnepanelen die ons voor het grootste deel van het jaar voorzien in onze energiebehoefte.

Onze afvalstromen worden zoveel mogelijk apart verzameld en gerecycled waar mogelijk. Niet al onze stoffen zijn recyclebaar maar waar dat kan verzamelen we deze apart van ieder soort in en worden deze meegenomen om te recycleren.
Ook gaat er wat van ons afval zoals garenklossen en rollen naar dagbesteding en scholen om mee te knutselen.

Naast ons eigen personeel besteden wij geregeld repetitief werk uit aan instanties met werknemers met afstand op de arbeidsmarkt.
Lokaal proberen we ook onze stempel te zetten door verschillende initiatieven te steunen. Van Imkers tot scholen, zo dragen wij ons steentje bij.
Met het verpakken van onze producten proberen we telkens weer te verbeteren. Zo gaan onze windzakken inmiddels plastic vrij de wereld over en gebruiken we voornamelijk gerecyclede verpakkingsmaterialen.